Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در جلسه عصر امروز (جمعه ۱۵ اسفند) اعضای شورای مرکزی حزب اعتمادملی با قبول استعفای مهدی کروبی دبیرکل پیشین و بنیانگذار این حزب، الیاس حضرتی قائم مقام دبیرکل و مدیرمسئول روزنامه اعتماد را با اکثریت آراء به عنوان دبیرکل حزب اعتمادملی انتخاب کردند.

پس از ردصلاحیت مهدی کروبی دبیرکل پیشین حزب اعتماد ملی توسط وزارت کشور، کروبی با ارسال پیامی خطاب به اعضای شورای مرکزی بار دیگر درخواست استعفای خود را مطرح کرد و از اعضای شورای مرکزی حزب درخواست کرد تا دبیرکل جدید انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام کروبی به اعضای شورای مرکزی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان و همکاران ارجمند

اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی

سلام علیکم

بر شما یاران عزیز و همراه و دیگر اعضای حزب اعتماد ملی به‌ویژه همراهان گرانقدرم در هیات موسس حزب روشن بوده و هست که هدف ما از ایجاد تشکیلات گسترده و منسجم اعتماد ملی و دیگر ارگان‌های مرتبط مثل روزنامه اعتماد ملی، تعمیق انسجام ملی در جهت رشد و تعالی همه‌جانبه و متوازن کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر فقید و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.

تلاش‌های دلسوزان کشور در این مسیر متاسفانه در درون و بیرون تشکیلات و سازمان‌های اصلاحی با موانع گوناگون رو‌به‌رو شده و هنوز اینگونه مقاومت‌ها در برابر اراده ملت ایران برای کسب جایگاه درخور سیاسی و اقتصادی، به اشکال گوناگون وجود دارد.

برای پیشگیری از تصدیع و تکرار خاطرات رنج‌آوری چون حصر و مضایق غیرقانونی دیگر، خاطرنشان می‌کنم که این بار و در پی استعفاهای چندباره از دبیرکلی حزب اعتماد ملی از شما عزیزان می‌خواهم که با استعفای بنده موافقت بفرمایید. بر شما و دیگر آشنایان با سلوک سیاسی روشن است که وقتی با دبیرکلی من در حزب اعتماد ملی ازسوی مراکز خاص مخالفت می‌شود و کار به جایی می‌رسد که اگر شما موافقت نکنید، احتمال به محاق رفتن حزب و زحمات چندین ساله ما تهدید به نابودی می‌شود، من تقاضای استعفای موکد می‌دهم تا تشکیلات بماند، حزب بماند؛ اگرچه به این روش‌های نامتعارف و غیرقانونی اعتراض دارم.

سابقه مبارزاتی کشورهای مختلف جهان گویای آن است که امثال نلسون ماندلا رهبر سیاهپوستان و مبارزان آفریقای جنوبی، سالها در زندان بود، اما حزب کنگره آفریقای جنوبی تهدید به تعطیل یا تغییر دبیرکل نشد. من استعفا می‌دهم اما اعتراض خودم را با عدم مراجعه به مراجعی که حق را می‌دانند و کتمان می‌کنند، عنوان می‌کنم. ملت ایران و اعضای محترم و عزیز حزب اعتماد ملی را اما همچنان به مقاومت مدنی و تحکیم روابط حزبی و تشکیلاتی توصیه می‌کنم و اگر شایسته آن باشم که برای ملت و فرزندان ارجمند ایران اسلامی در آینده وصیتی داشته باشم آن است که به آزادی و استقلال کشور بیش از هر چیزی اهتمام بورزید و راه دستیابی به این اهداف را در مجامع فکری و فرهنگی و سیاسی به‌ویژه احزاب آزادی‌خواه و مستقل در مراکز قدرت جست‌و‌جو کنید. قدرت واقعی که نیاز اصلی احزاب است در اتکای به مردم و سازماندهی آنها به دست می‌آید. قدرت را باید مهار کرد و به استخدام ملت درآورد، اما هیچ قدرتی جز با قدرت برتر مهار و کنترل نمی‌شود. به خداوند بزرگ اتکال بورزید، رشته مودت و دوستی بین اقشار گوناگون و اقوام متنوع ملت را مستحکم کنید‌ امیدوارم ثمره شیرین همبستگی و اتحاد ملی را هرچه سریعتر دریابید و کامتان شیرین باشد. من استعفای خود را تقدیم می‌کنم و با پذیرش آن مطمئن باشید تا زنده هستم در کنار شما و انشاءالله کمک‌کار و مشاور حزب و همراه ملت ایران در دستیابی به اهداف عالیه انقلاب اسلامی هستم.

والسلام

مهدی کروبی

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: الیاس حضرتی حزب اعتماد ملی اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟

فرارو- صحنه سیاسی-اجتماعی اراضی اشغالی پس از شش ماه از آغاز جنگ غزه و البته رخداد تحولاتی نظیر عملیات موشکی-پهپادی گسترده ایران به عمق اراضی اشغالی و در عین حال، اوج گیری اعتراضات ضد‌صهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و متعاقبا سرایت این اعتراضات به دیگر دانشگاه‌های جهان، با واقعیت‌های تازه‌ای مواجه شده است.

به گزارش فرارو؛ این تحولات در شرایطی رخ داده اند که در شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی نیز هنوز شاهد برگزاری اعتراضات مختلف صهیونیست‌ها علیه دولت نتانیاهو و تقاضا برای پایان فوری جنگ غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی هستیم. با این همه، در ادامه شوک‌های گاه و بیگاهی که به نظام حکمرانی در اراضی اشغالی وارد می‌شود، به تازگی شاهد یک رویداد قابل تامل بوده ایم. ماجرا از این قرار است که سرلشکر آهارون هالیوا، رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل از سِمت خود استعفا کرده است.

استعفای فردی در جایگاه او بدون تردید با پیام‌ها و تبعات مخربی برای رژیم اسرائیل همراه است. منابع آگاه اعلام کرده اند که آهارون هالیوا به دلیل اشتباه محاسباتی در جریان حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و البته رخداد رویداد‌هایی نظیر حادثه هفتم اکتبر و برخی غافلگیری‌های میدانی نظامی اسرائیل در جنگ غزه استعفا کرده است.

پس از این رویداد، یکی دیگر از مقام‌های ارشد اسرائیلی به نام "یهودا فاکس"، فرمانده بخش مرکزی ارتش رژیم اشغالگر قدس نیز بنا بر آنچه رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده اند از استعفای خود به مقام‌های رده بالا خبر داده و تاکید کرده که صرفا تا ماه آگوست در سِمت نظامی خود باقی خواهد ماند. در این بحبوحه، اخبار مختلفی در مورد استعفای فرمانده‌های تیپ‌های اشباح و رفائیم ارتش اسرائیل که در میدان‌های جنگ غزه درگیر بوده‌اند نیز به گوش رسیده است.

البته که تحلیلگران بر این باورند که گستره و مقیاس استعفا‌ها در ارتش و نهاد‌های اطلاعاتی اسرائیل به مراتب گسترده‌تر از این حرف‌ها است. با این همه، این استعفا‌های سریالی، حامل معانی قابل تاملی است که واکاوی آن‌ها از اهمیت قابل توجهی با هدف رهگیری روند‌های آتی در قالب جنگ غزه برخوردار است.

اولا، این استعفا‌ها نشان می‌دهند که کارزار نظامی اسرائیل در غزه، به خوبی پیش نمی‌رود. در حقیقت بحران‌های پیدا و نادانسته‌های ما از بحران در سازوکار‌های نظامی ارتش اسرائیل در جریان جنگ غزه به مراتب بیشتر از دانسته‌های ماست. فراموش نکنیم که صهیونیست‌ها سیاست سانسور حداکثری را در مورد مسائل نظامی و امنیتی اتخاذ می‌کنند و با افشاگران در این حوزه‌ها برخورد‌های سختی صورت می‌گیرد.

از این رو، دومینوی استعفا‌های مقام‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیلی خود از انبوهی از واقعیت‌ها حکایت دارد که دیده نمی‌شوند و پالس‌های قابل توجهی را از ضعف رژیم اشغالگر قدس در میدان‌های جنگ غزه مخابره می‌کنند.

دوم اینکه بر کسی پوشیده نیست که بنیامین نتانیاهو و طیف افراطیون متحد وی در قدرت، با چالش و بحران‌های جدی مواجه هستند. این افراد تا حد زیادی افکار عمومی اراضی اشغالی و حمایت آن‌ها از خود را از دست داده‌اند. موضوعی که نمود‌های عینی خود را در قالب نظرسنجی‌های مختلف در عمق اراضی اشغالی به نمایش گذاشته است.

از این رو، به نظر می‌رسد که استعفا‌های اخیر در ارتش اسرائیل را به نوعی می‌توان مرتبط با جدا شدن جریان‌ها و طیف‌های معترض در ارتش و سازوکار‌های اطلاعاتی ارتش اسرائیل از دولت نتانیاهو ارزیابی کرد. جریان‌هایی که کاملا با شیوه مهندسی و مدیریت جنگ غزه مخالف هستند و بر این باورند که نتانیاهو و تندرو‌های حاضر در دولت وی، در حال هدایت اسرائیل به ناکجاآباد هستند؛ و در نهایت سوم اینکه بیش از شش ماه از آغاز جنگ غزه می‌گذرد با این حال جنبش حماس و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطینی در مواجهه و تقابل با دشمن اسرائیلی همچنان پایدار هستند. در روز‌های گذشته شاهد بودیم که رزمندگان مقاومت فلسطینی در چندین نوبت به اراضی اشغالی حمله موشکی و خمپاره‌ای کردند.

در عین حال، به تازگی در جریان آنچه رسانه‌های صهیونیستی کمین نیرو‌های مقاومت علیه نظامی اسرائیلی در نوار غزه اعلام کرده اند نیز شماری از اسرائیلی‌ها کشته شدند و تعداد دیگری نیز مجروح شده اند. در این میان، علی رغم لفاظی‌های مقام‌های ارشد نظامی و اطلاعاتی اسرائیل شاهدیم که شبکه تونل‌های زیرزمینی حماس همچنان فعال است و نیرو‌های این جنبش از طریق این شبکه تونلی علیه رژیم اشغالگر قدس دست به عملیات و اقدام می‌زنند. موضوعی که سبب شده تا نشریه نیویورک تایمز در یک گزارش مبسوط به این مساله اشاره کند که ادعای تسلط ارتش اسرائیل به بخش‌های مختلف نوار غزه به جز رفح، چندان منطقی نیست.

این نشریه همچنین به تازگی در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مقام‌های اطلاعاتی و دولت آمریکا به اسرائیلی‌ها توصیه کرده اند که به صورت نمایشی در جنگ غزه اعلام پیروزی کنند و سپس در پی ترور مقام‌های ارشد جنبش حماس باشند. در حقیقت، حتی آمریکایی‌ها نیز به این جمع بندی رسیده اند که اسرائیل قادر نیست در قامت یک برنده از میدان‌های جنگ غزه خارج شود و تداوم جنگ، هم آبروی این رژیم را بیش از پیش به باد می‌دهد و هم متحدان غربی آن را بی آبرو تَر از قبل خواهد کرد.

بدون تردید مقصر اصلی و اولیه این وضعیت از نگاه بسیاری از تحلیلگران مسائل راهبردی، ناکارآمدی نهاد‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی اسرائیل و البته ژنرال‌ها و فرماندهان ارتش اسرائیل هستند. از این رو، سطح بی‌کفایتی در ارتش اسرائیل به حدی رسیده که چهره‌های برجسته نظامی ارتش اسرائیل در حال استعفا کردن هستند. موضوعی که نشان می‌دهد تا چه اندازه جو سازی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی رسانه‌های غربی با محوریت جنگ غزه و عملکرد موفق صهیونیست‌ها در قالب آن، دروغ و به دور از واقعیت است.

دیگر خبرها

  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه